Skip to main content

Jobcoaching voor werknemers

Zoek je extra ondersteuning bij de inwerking van jouw (nieuw) personeel? Schakel een jobcoach in en ga voor duurzame en kwaliteitsvolle tewerkstelling!

Als werkgever betaal je niets!

Je krijgt ondersteuning van Ambassador vzw per deelnemer of groep deelnemers in functie van het doel dat je wilt bereiken. Ambassador dekt een beperkt aantal trajecten zolang het beschikbare budget toereikend is.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je deelnemers vallen onder het Paritair Comité 140.05
  • Alle P-kaarthouders komen in aanmerking, S-kaarthouders ook indien ze 12 maanden voorafgaand het coaching traject minstens 75 dagen in de sector gewerkt hebben.
  • Je doet een beroep op een erkende jobcoach.

Geïnteresseerd?

  1. Vul deel 1 van het aanvraagformulier in en mail dit naar caballero@sfverhuizingen.be
  2. Na een eerste goedkeuring neem je contact op met de jobcoach, die samen met jou een analyse van de werksituatie opmaakt. Op basis van de analyse stippelt hij een aangepast coaching traject uit voor de werknemer(s).
  3. De jobcoach vult deel 2 in van het aanvraagformulier en mailt dit naar juan.caballero@sfverhuizingen.be. De aanvraag moet steeds vóór de start van het traject gebeuren.
  4. Ambassador vzw laat je zo snel mogelijk weten of het traject kan starten.

Betaling?

Na afloop van het traject bezorg je de deelnemerslijst aan de Jobcoach. Binnen de 3 maanden na het einde van het traject stuurt de jobcoach de deelnemerslijst naar juan.caballero@sfverhuizingen.be , samen met de factuur. Als Ambassador vzw alle documenten ontvangen heeft, wordt de jobcoach vergoed.

Ik heb interesse